... by CARMEN ELENA VASILE . . . . . . ... . . . . . ... . . . . . . . ... imaginile mele au zambit spunand "weed" aparatului de fotografiat..."cheese" nu te trimite in 5 lumi paralele si nici la zambete nu e in top...asa ca "say weeeeeeed!"

miercuri, 7 ianuarie 2009

rochiile doamnei pipas, maramures


4 comentarii:

bustakidada spunea...

...rochii pe care poate nu o sa mai apuce sa le mai poarte,dar totusi sunt pastrate ca "haine bune de duminica" pe cand ea umbla cu zdrente.un dulap ca o vitrina.mi se pare interesanta ideea de a fotografia o cutie cu un continut.poate sa se schimbe continutul de fiecare altceva cand deschizi usa.plus ca invelisul e tare si continutul e moale...oare ce s-ar intampla daca un mecanism ar strivi dulapul...cum "s-ar" curge rochiile printre crapaturi? ar sugera suferinta?moarte? un ou spart?

c a r m e n e l e n a v a s i l e spunea...

doamna pipas foloseste cutia pentru a pune bine piesele sensibile ale colectiei sale de rochii brodate manual. mecanismele se blocheaza in fata pasiunii si a valorii, devin inapte, refuza comnezile...iar mandria rochilor nu s-ar strivi, nu ar pleca privirea in fata unei inventii...

bustakidada spunea...

cred ca ar fi un proiect interesant sa te duci si sa distrugi dulapul cu tot cu rochii sa vezi ce iese in poze.sau sa il umplii cu altceva.poate il umplii cu doamna pipas.

Anonim spunea...

A fost frumos tare in casa-muzeu, nu-i asa?! Doar ati stat trei ore ca sa o admirati...