... by CARMEN ELENA VASILE . . . . . . ... . . . . . ... . . . . . . . ... imaginile mele au zambit spunand "weed" aparatului de fotografiat..."cheese" nu te trimite in 5 lumi paralele si nici la zambete nu e in top...asa ca "say weeeeeeed!"

miercuri, 28 mai 2008

MVRDV...AMSTERDAM

fiecarui etaj ii sunt rezervte doua culori pentru tratarea culoarului . am ales rosu ... mocheta, usi, pereti, plafoniere, tavan...rosuuu

2 comentarii:

Ralu spunea...

Prima oara cand m-am uitat la aceasta poza am crezut ca e o usa de spital, stii, ca acelea din filme cu lumina puternica, se deschide usa si intra multi doctori grabiti cu o targa pe care apare un ranit plin de sange.
Apoi stand sa o analizez putin mai mult mi-am dat seama ca nu era ceva de genul acesta.
Am mai zabovit putin asupra imaginii si parca ceva ma tot atragea...sa fi fost rosul puternic care iti atrage privirea sau lumina din spatele usii care te sfideaza ca si cum ai vrea sa impingi usa in laturi sa vezi ce te asteapta dincolo?
Aparent e doar o usa...dar cred ca fiecare dintre noi ne imaginam ca exista ceva dincolo de ea, ceva pur din imaginatia noastra. Sa fie lucrul de care ne temem cel mai mult sau cea mai mare dorinta a vietii noastre?
Eu inca astept...

Anonim spunea...

si am ales culoarea pentru carmen... evident rosu!